Jockos minnesstipendium utdelning

På fredagskvällen den 19 nov vid Eskilstuna GUIF:s match i ATG Svenska Cupen mot Lugi delades Jockos minnesstipendium ut.

Lars-Åke ”Jocko” Jonssons fru Barbro och hennes barn Patrik och Maria var på plats.  Patrik Jonsson delade ut årets priser. Då Hanna inte kunde vara på plats var det hennes pappa Mattias som tog emot det för hennes räkning,

 

Ledare – Gry Kaijankoski, Eskilstuna Korpen

 
Gry har mycket på sitt cv som t.ex:Ansvarat för integrationsarbetet, främst med kvinnor som har lärt sig cykla & simma.
Startat upp många olika grupper för tjejer: nybörjarkurser på rull, mountainbike samt andra grupper för tjejer som: på glid, längdskidåkning för tjejer, i balans, yoga
Hon har också i Korpens regi jobbat och ansvarat för spinnings utbildning för unga ledare, träningsresor till Rhodos samt cykelresor till Cypern och Säfsen.
Listan kan göras nästan hur lång som helst.
Gry har också många utbildningar från Axelsson Gymnastiska institut.
Det är mycket meriterad och omtyckt ledare som får ledarpriset.

Aktiv – Hanna Lodin, Tunafors SK

Hanna Lodin presenterade sig i Tunafors 2019 när hon som junior i klassen D17 20 genomförde Öppet Spår 90 km på kanontiden 5:07.
Det här blev också starten på Hannas satsning på längdskidor och framförallt långlopp.
Vintersäsongen 2020 och första året som senior följde Hanna upp med att åka Vasaloppet och placerade sig 46:a i damklassen, strax över placering 1000 totalt.
Tunafors gläds åt Hannas framfart, vi vill stötta henna på bästa sätt och vi vill nominera henne till detta stipendium i hopp om att det ska kunna sporra hennes framfart i skidspåret ytterligare!

Det är en tjej som vi säkert kommer få höra talas om i framtiden från skidspåret.