Torshälla Innebandyklubb

Adress:
Skjulsta Hallen
Sättargatan 3
632 29 Eskilstuna

www.tibk.nu

Ordförande
Johan Mejenqvist

Kontaktperson
Felix Lange
073-9540832
info@tibk.nu

Föreningsinfo
Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga. Idag är vi drygt 350 spelare i åldrarna 6-54 fördelade på 17 lag/grupper som är aktiva i Torshälla IBK. Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är erbjuda alla ungdomar som vill, möjligheten att spela innebandy. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. Några av föreningens kärnvärden är glädje samt sportslighet och det är med stolthet som våra duktiga och engagerade ledare bär sina ledartröjor med texten ”Jag lovar att uppträda sportsligt!”.

Även om Torshälla IBK är en breddförening är vi mycket stolta över våra sportsliga framgångar genom åren. Vid två tillfällen har klubbens herrlag spelat i högsta serien, 89/90 och 97/98. Klubbens damlag spelade kval till högsta serien säsongen 01/02. Vi har även fostrat ett par landslagsmän genom åren och tittar man i de högre ligorna kan man idag hitta Torshälla-skolade spelare i den schweiziska proffsligan samt i damernas Elitserie.

Vi har fr.o.m hösten 2017 flyttat till Skjulstahallen.  Där spelar vi majoriteten av våra matcher och det är även där vi har vårt kansli och där ni kan träffa vår föreningskonsulent Marcus Åbom.